Selasa, 16 Mac 2010

**tEmPaT kEjAdIaN**

Assalamualaikum.....
selamat pg semua kengkawan...
ermmm....ari nie aku masuk kj awal....
kul 07:59 aku da punch card....bon hantar pg kj ari nie...
seminggu nie bon dapat kj kat shah alam....untuk accept kan kete persona yang baru....
so...bon hntr la aku pg kj...

pg2 nie mata aku ngantok je la....
tahu x nape...malam tadi tido lewat...kul 01:00 pg baru tido...da la malam semalam aku x leh tido....
ade bon aku bual2 ngan dier....pas 2 da tido lambat...
kebetulan plak malam td kami pg kl jumpa ayah die yang ade kat rumah sedara dier....ngat nak pg i city malam td....tp x sempat n aku pon malas coz naik motor dia....aku x bape suka sgt naik motor dier....motor die tinggi cam leceh aku nak turun naik....
so...kami plan nak pg malam nie pas  balik kj nak pg klang dulu nak beli barang kawin lagi sikit....
die ade kat sini la aku dapat beli brg2...nak harapkan aku...cam malas je pg sorang2....hehehehehe

ok la ..malam td pas pg kl...kami lalu tempat kami xcident...
macam takut je aku...aku fobia sebenarnyer....
pada jauh lagi aku da cakap ngan bon...
"abg...ati2.....syg takut"
bon diam je.....tapi aku tahu dia dengar aku cakap....dier pon bawak pelahan2.....smpi kat trafic light aku teringat aku jatuh kat atas jalan raya...aku nmpak tempat kejadian aku jatuh ngan bon...aku teringat motor aku hancur...aku nmpak aku ade kat tepi jalan lepas org tolong angkat aku...
rasa cam fobia la....
aku takut sngt....
x tahu la nape....
bile aku ngat balik bunyi motor budak yang langgar kami...rasa cam takut....
sebab 2 sekarang aku x nak sgt pg kl ngan balik lewat mlm...
-
-
-
x tahu la smpi bile aku nak boikot kl....
aku suka pg kl...
tapi bile pk balik pasal xcident 2...aku jadi takut....
mintak2 la semua 2 x akan berterusan smpi bile2....
nak tahu x sebab aku aku fobia sngt...
-
-
-
-
-

"....nia kali pertama aku jatuh motor..."

2 yang terasa sngat....

doakan aku x macam nie smpi bile2 yer.....

ok la.....da...nak makan pg jap...lapar....:-)